Garantie

 

Bij Schaduwrijk streven we naar jouw tevredenheid en willen we duidelijk zijn over onze garantievoorwaarden. Hier is wat je moet weten:

 

Voor onze producten geldt een garantieperiode van 3 jaar, met uitzondering van houten markiezen, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt. Dit omvat ook het doek en elektrische bedieningen, tenzij anders vermeld, bijvoorbeeld bij speciale aanbiedingen. Somfy producten hebben standaard 5 jaar fabrieksgarantie, waarvan sommige motoren zelfs 7 jaar. Op montage geldt een garantieperiode van 2 jaar. Als binnen 2 jaar een probleem optreedt als gevolg van montage- of materiaalfouten, voeren wij de reparaties uit zonder extra kosten voor onderdelen, arbeidsloon of voorrijkosten. Als bijvoorbeeld een motor na 2 jaar na aankoop maar binnen de termijn van de fabrieksgarantie defect raakt, betaal je alleen voor het arbeidsloon.

 

Uitsluitingen
Onze garantie dekt geen storingen of defecten als gevolg van normale slijtage, onjuist of ondeskundig gebruik, en gebrek aan juist en tijdig onderhoud. Let op dat knikvouwen, krijtstrepen en patronen in zonweringdoeken normale producteigenschappen zijn en geen reden voor garantieclaims. Wees je er ook van bewust dat wind en neerslag onherstelbare schade aan je zonwering kunnen veroorzaken, wat niet onder de garantie valt. Gebruiksschade, zoals strepen op een rolluikpantser, valt eveneens buiten de garantie.

 

Het is belangrijk om zorgvuldig met je product om te gaan om de levensduur ervan te verlengen. Wij staan klaar om eventuele vragen over onze garantievoorwaarden te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw zonwering kunt genieten.