Moderne verticale zonweringen

 

Houd overmatige zonnestralen buiten en laat toch voldoende natuurlijk licht binnen.

 

Bij een screen rolt het doek voor het raam verticaal naar beneden. Deze verticale zonwering blokkeert direct zonlicht en warmte van de zon. Het screendoek is ontworpen om voldoende daglicht binnen te laten terwijl het interieur beschermd blijft.

 

Wanneer de screens zijn neergelaten, kun je overdag van binnenuit naar buiten blijven kijken, terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen gluren. Het UV-bestendige doek beschermt ook het interieur tegen schadelijk zonlicht.
Klik hier om een offerte aan te vragen

 

Voordelen van screens:
- Blokkeert meer dan 90% van de warmte
- Biedt overdag goed zicht van binnen naar buiten
- Handhaaft privacy door het voorkomen van inkijk bij daglicht
- Weert UV-stralen
- Windvast systeem beschikbaar
- 1% screendoek vermindert reflectie op bijvoorbeeld (computer)schermen, digiborden, projectors, enz.

 

Zonwering voor woningen en kantoren
Screens worden gebruikt voor slaap- en woonkamerramen. Ze zijn ook ideaal voor kantoorpanden, waar ze hinderlijk zonlicht weghouden van werkplekken.

 

Zipscreen of ritsscreen
Op locaties met veel wind of waar de screens vaak omlaag blijven, is het windvaste type beschikbaar. Het doek wordt over de hele lengte vastgehouden door een ritssysteem, waardoor het strak in de geleiders blijft, zelfs bij harde wind. Dit type screen is tegenwoordig de standaardkeuze vanwege de strakke uitstraling langs het raam en de mogelijkheid voor grote ramen.

 

Regio
Wij bedienen Dordrecht en omgeving, waaronder 's Gravendeel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Neem gerust contact met ons op