Markiezen, voor een traditionele klassieke uitstraling

 

Bij Schaduwrijk combineren we de charme van traditioneel vakmanschap met moderne gemakken in onze markiezen. Deze handgemaakte zonwering, geïnspireerd op de klassieke Nederlandse stijl, biedt niet alleen een elegante uitstraling voor jouw huis, maar beschermt ook effectief tegen zijwaarts invallende zon.

 

Je hebt de keuze tussen een houten of aluminium frame, en we gebruiken hoogwaardige doeken van bekende merken zoals Tibelly, Dickson en Sattler voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze markiezen kunnen zowel handmatig bediend worden voor een traditionele benadering, als elektrisch voor extra gemak.

 

Bij Schaduwrijk hechten we waarde aan vakmanschap en bieden we maatwerkopties, zodat je de markies kunt aanpassen aan jouw voorkeuren qua materiaal, afmeting, kleur en bediening. Geniet van de elegante uitstraling en bescherming tegen de zon met onze markiezen, waar traditie en modern comfort samenkomen. Vraag een vrijblijvende offerte op


Wij zijn leverancier van Markiezen Nederland

 

Regio
Wij zijn er voor jou in Dordrecht en omgeving, zoals 's Gravendeel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem gerust contact met ons op.