Een schaduwrijk terras met dit zonnescherm

 

Dé oplossing voor schaduw in de tuin en op het terras! Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, creëer je eenvoudig een ruime schaduwplek.

 

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Het is dan ook raadzaam om deskundig advies in te winnen over de verschillende mogelijkheden. Naast een uitgebreid scala aan doekkleuren is de cassette van het scherm verkrijgbaar in vrijwel elke denkbare kleur. Standaardkleuren voor de cassettes zijn onder andere technisch zilver, wit, crème-wit en antraciet.

 

Bediening van de zonwering
Kies je voor een elektrisch zonnescherm, dan kies je voor ultiem gemak. Onze elektrische zonneschermen zijn uitgerust met Somfy motoren. Deze kunnen bediend worden met een draaischakelaar, afstandsbediening of via een handige app. Met Somfy IO zijn talloze bedieningscombinaties mogelijk. 

 

Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende prijs op, of stel nu zelf een knikarmscherm samen.

 

Capri

 

Het doek van het zonnescherm
Doeken voor zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.

 

Het zonweringsdoek wordt door het veersysteem in een knikarmscherm onder spanning gehouden. Het zonneschermdoek van een knikarmscherm wordt in banen geconfectioneerd. Door deze manier van werken ontstaan er naast zomen ook naden in het doek. Deze naden en zomen dienen als versterking aan het zonweringsdoek. 

 

Voordelen van een knikarmscherm:
- Ruime doorloophoogte
- Creëert een schaduwrijke plek om comfortabel te zitten
- Houdt warmte buiten
- Blokkeert direct zonlicht

 

Regio
Onze diensten strekken zich uit tot Dordrecht en omliggende gebieden, waaronder 's Gravendeel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Neem gerust contact met ons op