• Meer dan 15 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • 5 tot 7 jaar garantie op producten van Somfy

Een schaduwrijk terras met dit zonnescherm

 

Dé oplossing voor schaduw in de tuin en op het terras! Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, creëer je eenvoudig een ruime schaduwplek.

 

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Het is dan ook raadzaam om deskundig advies in te winnen over de verschillende mogelijkheden. Naast een uitgebreid scala aan doekkleuren is de cassette van het scherm verkrijgbaar in vrijwel elke denkbare kleur. Standaardkleuren voor de cassettes zijn onder andere technisch zilver, wit, crème-wit en antraciet.

 

Bediening van de zonwering
Kies je voor een elektrisch zonnescherm, dan kies je voor ultiem gemak. Onze elektrische zonneschermen zijn uitgerust met Somfy motoren. Deze kunnen bediend worden met een draaischakelaar, afstandsbediening of via een handige app. Met Somfy IO zijn talloze bedieningscombinaties mogelijk.

 

Voordelen van een knikarmscherm:
- Ruime doorloophoogte
- Creëert een schaduwrijke plek om comfortabel te zitten
- Houdt warmte buiten
- Blokkeert direct zonlicht

 

Regio
Onze diensten strekken zich uit tot Dordrecht en omliggende gebieden, waaronder 's Gravendeel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Neem gerust contact met ons op