Vervanging van het doek van je zonnescherm of screen

 

Na vele jaren van gebruik kan het zonweringsdoek of screendoek tekenen van slijtage vertonen en uiteindelijk toe zijn aan vervanging. Dit kan bijvoorbeeld komen door losrakende stiknaden of verkleuring als gevolg van langdurige blootstelling aan zonlicht. Als de naden losraken, kunnen ze mogelijk opnieuw worden gestikt. Maar als het zonweringssysteem nog in goede staat verkeert en nog jaren mee kan, kan het vervangen van het zonweringsdoek een verstandige keuze zijn. Hiermee krijgt je zonnescherm een frisse uitstraling en kun je de hele uitstraling van je huis vernieuwen.

 

In de meeste gevallen kan het doek ter plaatse worden vervangen, zonder dat het zonweringssysteem gedemonteerd hoeft te worden. Vrijwel elk type zonnescherm kan voorzien worden van een nieuw doek. Wij werken onder andere met doeken van gerenommeerde merken zoals Tibelly en Dickson.

 

 

Is het doek van je zonwering of screen aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken aan de hand van voorbeelden. Een prijs opvragen voor een reparatie. Zo zorgen we ervoor dat jouw zonnescherm er weer als nieuw uitziet.