Retourneren en service

 

Kopen op afstand via de webshop
Jij hebt het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst te annuleren, zonder dat je een reden hoeft te geven. Deze periode begint vanaf de dag waarop jij of iemand anders dan de bezorger de spullen in handen krijgt. Je kunt ons laten weten dat je wilt annuleren via een duidelijke verklaring, bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail. Je kunt ons retourformulier invullen of als voorbeeld gebruiken. Het is belangrijk dat je ons op de hoogte stelt voordat de 14 dagen voorbij zijn.

 

Als je de overeenkomst annuleert, betalen we je alle betalingen terug, inclusief de leveringskosten (behalve extra kosten als je voor een andere leveringsmethode koos). We doen dit binnen 14 dagen nadat we weten dat je wilt annuleren. De retourkosten zijn voor jouw rekening.

 

Let op: Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de leveringskosten niet terugbetaald. Waardevermindering treedt op als het product is gebruikt en er aantoonbare schade of slijtage is die de mogelijkheid om het product opnieuw te verkopen beïnvloedt. We gebruiken dezelfde betaalmethode als waarmee je betaalde, tenzij je iets anders wilt en ermee instemt. Er worden geen extra kosten gerekend voor deze terugbetaling. We wachten met terugbetalen totdat we de goederen terugkrijgen of tot jij hebt bewezen dat je ze hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat als eerste gebeurt.

 

Zorg ervoor dat je de goederen binnen 14 dagen na je annulering aan ons terugstuurt. Ons retouradres is: Schaduwrijk, Valeriusstraat 33, 3314 WR Dordrecht. 

 

Uitzondering
Houd er rekening mee dat maatwerk producten en outlet artikelen niet kunnen worden geannuleerd.

 

Naar de webshop